O Eisberg

Grupa Eisberg z siedzibą w Dällikon w Szwajcarii jest jednym z liderów w  Europie i numerem jeden w Szwajcarii i Europie Wschodniej w zakresie  produkcji świeżych sałatek typu convenience, warzyw i owoców. Około 1200 pracowników jest zaangażowanych w dostarczanie łącznie około 34  000 ton świeżych produktów codziennego użytku klientom w dwunastu  krajach. Z trzema zakładami produkcyjnymi w Szwajcarii, po jednym w Polsce, Rumunii i na Węgrzech oraz biurem  zakupów w Hiszpanii, klienci Grupy obejmują sektor handlu detalicznego,  gastronomii i cateringu systemowego. 

Grupa Eisberg, spółka zależna szwajcarskiej firmy Bell Food Group, zostanie w przyszłości wzmocniona przez nowy zakład produkcyjny w Austrii. Grupa Eisberg urodziła się z dwóch szwajcarskich plantatorów warzyw i od 1972 roku inspiruje swoich klientów świeżością i jakością.

Od lewej: André Julmi (Dyrektor ds. jakości w Grupie Eisberg), Lucian Trofin (Dyrektor zarządzający Eisberg Rumunia), Sylvian Agassis (Dyrektor naczelny Sylvian&Co), Franco Mühlgrabner (Dyrektor zarządzający Eisberg Austria, Zastępca Dyrektora naczelnego Grupy Eisberg), Christian Guggisberg (Dyrektor naczelny Grupy Eisberg; Dyrektor zarządzający Gastro Star AG), Maria José Canovas  Pérez (Dyrektor naczelny ds. zakupów w Grupie Eisberg; Dyrektor zarządzający E.S.S.P. Hiszpania), Zoltan Gazsi (Dyrektor zarządzający Eisberg Węgry), Tobias Wölfle (Dyrektor finasowy Grupy Eisberg), Kristof Späth (Dyrektor zarządzający Eisberg Polska).

Logo Facebook Logo Instagram Logo Pinterest