O Eisberg

Grupa Eisberg z siedzibą w Dällikon w Szwajcarii jest jednym z liderów w  Europie i numerem jeden w Szwajcarii i Europie Wschodniej w zakresie  produkcji świeżych sałatek typu convenience, warzyw i owoców. Około 1200 pracowników jest zaangażowanych w dostarczanie łącznie około 34  000 ton świeżych produktów codziennego użytku klientom w dwunastu  krajach. Z trzema zakładami produkcyjnymi w Szwajcarii, po jednym w Polsce, Rumunii i na Węgrzech oraz biurem  zakupów w Hiszpanii, klienci Grupy obejmują sektor handlu detalicznego,  gastronomii i cateringu systemowego. 

Grupa Eisberg, spółka zależna szwajcarskiej firmy Bell Food Group, została wzmocniona przez nowy zakład produkcyjny w Austrii. Grupa Eisberg urodziła się z dwóch szwajcarskich plantatorów warzyw i od 1972 roku inspiruje swoich klientów świeżością i jakością.

Od lewej: Zoltan Gazsi (Dyrektor zarządzający Eisberg Węgry), Lucian Trofin (Dyrektor zarządzający Eisberg Rumunia), Christian Guggisberg (Zastępca Dyrektora naczelnego Grupy Eisberg; Dyrektor zarządzający Eisberg AG Szwajcaria), Franco Mühlgrabner (Dyrektor zarządzający Eisberg Austria, Zastępca Dyrektora naczelnego Grupy Eisberg), Andreas Juhnke (Dyrektor operacyjny Grupy Eisberg), André Julmi (Dyrektor ds. jakości w Grupie Eisberg), André von Steiger (Prezes Zarządu Groupy Eisberg), Maria José Canovas (Dyrektor naczelny ds. zakupów w Grupie Eisberg; Dyrektor zarządzający E.S.S.P. Hiszpania), Sylvian Agassis (Dyrektor naczelny Sylvian&Co), Tobias Wölfle (Dyrektor finansowy Grupy Eisberg), Łukasz Dobosz (Dyrektor zarządzający Eisberg Polska), Frank Wermter (Dyrektor personalny Grupy Eisberg).

Logo Facebook Logo Instagram Logo YouTube Logo Pinterest